Economia

El País Valencià arriba a un 70% d'ocupació hotelera en aquestes festes

Orpesa penja el cartell de complet mentre Benidorm aconsegueix un 90% de places ocupades i a l'interior s'augmenta en 7 punts respecte de l'any anterior

Tot i la incertesa meteorològica que s'ha patit durant els dies clau de la Setmana Santa, la Generalitat Valenciana ha fet públiques les xifres d'ocupació obtingudes durant aquestes dates al conjunt del territori.

En aquest sentit, s'han aconseguit xifres semblants a les de l'any passat i, fins i tot, s'ha arribat a augmentar en set punts els nivells d'ocupació de les comarques d'interior.

Tot i això, en alguns punts del litoral valencià s'ha registrat una xicoteta reculada, però en localitats de referència com Benidorm, han arribat a obtenir unes xifres del 90% de places ocupades. Menció especial mereix Orpesa, que degut a la celebració de la Copa Davis, ha permés penjar el cartell de “complet” en molts hotels de la vila.

Les comarques d'interior de la demarcació de València han estat una de les zones de major creixement en l'ocupació, ja que ha aconseguit situar-se 15 punts per sobre del 2011 i les xifres globals l'han situada en un 75% d'ocupació hotelera i de cases rurals, on han estat allotjats turistes el perfil dels quals s'hi correspon amb un turisme familiar procedent de qualsevol punt peninsular.

L'estada mínima dels turistes d'aquestes festes, se situa entre 2 i 4 dies i s'observa que el grau de fidelitat esdevé ben alt a qualsevol de les 11.000 places en cases i albergs rurals existents i a qualsevol d eles 66.000 places en càmpings o a les 35.000 existents als apartaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA