La Borsa
Més valors
Economia

agricultura

Raïm molt sa i de bona qualitat a la DO Empordà

La DO Empordà preveu que la verema del 2012 donarà un raïm de bona o molt bona qualitat i de bona qualitat sanitària. Segons això, es mantindrà la línia de l'última dècada amb anyades bones, molt bones o excel·lents. A més, a causa dels rendiments més baixos de les vinyes, el raïm ha tingut unes bones condicions de maduració i presenta un molt bon equilibri entre acidesa i grau. La producció del 2012 serà inferior a la del 2011, que va ser una anyada rècord i excepcional en la DO Empordà, amb 75.221 hl de vi elaborat. Segons les previsions, la disminució de la producció aquest 2012 serà d'un 15% o més respecte de l'any passat. També expliquen el descens de la collita el vent fort i fred que va fer marcir nombrosos raïms a l'inici del cicle vegetatiu de la vinya o les pedregades del mes d'abril que van afectar les vinyes de Masarac, Mollet de Peralada, Sant Climent i Espolla. A més, cal afegir-hi les hectàrees de vinya afectades pels focs d'aquest estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Noel Alimentaria renova la gamma Nature de productes sense carn

sant joan les fonts

Sortegen xecs regal i tortells farcits d’euros

girona

La marca Corele reneix amb llet empordanesa

cabanelles

La llar rica emet el doble de CO2 que la pobra

Barcelona

Seat torna a batre un rècord en vendes el 2019

Barcelona

Les pimes creen el 72% de l’ocupació a Catalunya

Barcelona

La històrica Jocavi d’Arbúcies tanca les portes

arbúcies

Ryanair no tancarà la base de Girona

Vilobí d’Onyar

Cinquanta empreses tornen a Catalunya entre gener i juny després de traslladar la seu social el 2017 o 2018

Barcelona