Economia

turisme

L'hotel Hilton de Gualta ja està en funcionament

Era l'antic Golf Empordà i va obrir les seves portes amb la nova marca dimecres

És el primer Double Tree by Hilton que s'obre a l'Estat i a Portugal

Funciona tot l'any i hi treballen 35 persones

El nom oficial és Double Tree by Hilton Hotel & Spa Empordà i va obrir al públic dimecres passat. L'empresa gironina Urbano Rural Hotelera (URH), dedicada a la gestió i explotació d'establiments hotelers, va tancar amb Hilton World Wide ja fa uns mesos l'acord per transformar el fins ara hotel Golf Empordà, de Gualta, no només en el primer hotel d'aquesta cadena a les comarques gironines sinó també en el primer que s'obre a l'Estat espanyol i Portugal amb la marca Doble Tree i en el segon de la cadena Hilton vinculat al golf d'Europa, segons va assegurar divendres el director de l'establiment, Miquel Àngel Carulla.

L'hotel Golf Empordà va ser inaugurat ara fa cinc anys, però s'ha hagut d'adaptar als requisits de la cadena Hilton “quant a l'establiment, però també en polítiques socials, ambientals i de sostenibilitat”. Les obres han suposat una inversió de 500.000 euros.

El nou hotel és de quatre estrelles i disposa de 87 habitacions. Estarà obert tot l'any i dóna feina directa a 35 persones. Segons Carulla, el perfil del client d'aquest establiment és el turístic i de golf, tant estranger com català i provinent de la resta de l'Estat espanyol, però també hi té cabuda l'empresari. “En principi, les expectatives quant al rendiment de l'hotel són molt bones. Només amb la xarxa comercial Hilton i la fidelització dels clients d'aquesta cadena, és exponencial”, va assegurar el director de l'establiment gironí.

La cadena Hilton disposa d'uns 4.000 establiments a tot el món i un miler més que estan en “procés d'obertura” –a punt d'obrir o que ja han iniciat les obres o que les iniciaran al llarg de l'any vinent.

LA XIFRA

87
habitacions
té l'hotel Double Tree by Hilton, de Gualta. L'establiment és de quatre estrelles.

URH obrirà un altre Hilton a Girona

L'empresa gironina Urbano Rural Hotelera, que es va constituir fa un parell d'anys, està a punt de signar els contractes per obrir vuit Hilton a l'Estat espanyol, un dels quals estarà a la ciutat de Girona i un altre a la Costa Brava. Els responsables de l'empresa mantenen en secret fins que no s'hagi signat els contractes quins son els establiments que formaran part de la cadena Hilton. “En un mes i mig ja estarà tot signat”, va assegurar Carulla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA