Economia

TURISME

L'hotel NH de Girona passa a mans d'una gestora de Hilton

L'establiment hoteler que està situat a l'antiga plaça de braus serà explotat a partir del dia 20 per l'empresa gironina Urbano Rural Hotelera i portarà el nom d'una cadena hotelera internacional

La cadena d'hotels NH deixa la ciutat de Girona. A partir del dia 20 de març a les dotze del migdia l'establiment hoteler serà explotat per Urbano Rural Hotelera (URH), una empresa gironina que “representa legalment la marca Hilton a l'Estat espanyol” i que en aquests moments explota el Double Tree by Hilton Hotel & Spa Empordà i l'hotel Molí del Mig de Torroella de Montgrí. Segons el director de l'empresa URH, Miquel Àngel Carulla, “Urbano Rural Hotelera explotarà l'hotel que hi ha a l'antiga plaça de braus de Girona sota una marca internacional”, marca que Carulla no ha volgut revelar quina serà “perquè encara no s'ha signat res”. Tot i això, tot fa pensar que serà la marca Hilton.

El que sí que va voler explicar Carulla és que “l'hotel s'obrirà a la ciutat”, es potenciarà una restauració de “màxima qualitat” i l'empresa gestora preveu ampliar la plantilla, que “ara era molt escassa”. “I amb l'ajut d'aquesta marca internacional situarem l'establiment hoteler en el mapa mundial com ja hem fet amb el Hilton de Gualta”, va comentar Carulla, que va assegurar: “Nosaltres no renunciem a cap mercat.”

L'hotel de la cadena NH de Girona es va inaugurar per la diada de Sant Narcís de l'any 2010. És un establiment hoteler de quatre estrelles i disposa de 115 habitacions de diferents categories. L'equipament hoteler té infraestructura per fer banquets o casaments, i també disposa de sales per a conferències o reunions de negocis. Entre els serveis destaca el Wi-Fi a les zones públiques i habitacions, habitacions insonoritzades o aparcaments per als clients que ho desitgin. Un dels elements destacables és la piscina a l'aire lliure que es va construir al sostre de l'hotel, que permet tenir una panoràmica sobre la ciutat i sobre el parc de la Devesa.

Sempre segons Carulla, NH no deixa la ciutat de Girona “perquè l'hotel no anés bé”, sinó que és un tema “purament estratègic”. “NH és una gran cadena i nosaltres hi tenim una magnífica relació.”

Carulla va assegurar que l'empresa que dirigeix no pensa entrar “en la batalla de preus en què ha entrat aquestes darreres setmanes un hotel de quatre estrelles de la ciutat que ven habitacions a poc més de 40 euros” i que provoca “malestar entre els hotelers de Girona”. “Nosaltres no som mediocres i no farem mediocritats. Entrem en aquest hotel per donar-li un impuls important del qual s'aprofitarà l'establiment i la plaça hotelera de la ciutat”, va afirmar Carulla.

LA FRASE

L'hotel s'obrirà a la ciutat de Girona i potenciarem una restauració de màxima qualitat
Miquel Àngel Carulla
Director de l'empresa Urbano Rural Hotelera

Bona ocupació al Hilton de Gualta

Urbano Rural Hotelera gestiona també l'hotel Hilton de Gualta –l'antic Golf Empordà–. L'establiment va obri r les portes amb el nou nom el desembre passat i des d'aleshores té una ocupació “molt bona”. “A partir de la setmana vinent ja ho tenim pràcticament tot ple”, assegura Miquel Àngel Carulla.

El Double Tree by Hilton Hotel ¬& Spa Empordà és de quatre estrelles i disposa de 87 habitacions. Està obert tot l'any i dóna feina directa a 35 persones. El perfil del client del Hilton de Gualta és el turístic de golf, tant estranger com català i provinent de la resta de l'Estat espanyol, però també hi tenen cabuda els empresaris.

La cadena Hilton disposa d'uns quatre mil establiments a tot el món i un miler més estan en procés d'obertura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona