Economia

El grup Sadurní, nou concessionari oficial d'Honda

Pere Auradell es retira i traspassa el negoci al grup que ha consolidat Piaggio a Girona

El grup Sadurní serà el futur concessionari oficial d'Honda a la demarcació de Girona després que Pere Auradell ha anunciat que es retira del negoci empresarial i que ha traspassat la concessió al grup Sadurní. En una carta enviada als seus col·laboradors, Pere Auradell es mostra satisfet pel traspàs al grup “que ha consolidat Piaggio a Girona” i que li mereix la confiança, perquè “volia que el negoci de 69 anys plens d'història quedés en bones mans”. Motos Auradell s'ha caracteritzat per l'esperit dinàmic i innovador. El personal de Motos Auradell continuarà en el nou grup i l'activitat es desenvoluparà a les mateixes instal·lacions, al pont de la Barca. La signatura del canvi de concessionari d'Honda es va fer dimarts amb representants de la companyia de motos i de les dues empreses.

Segons Sadurní Tarrés, gerent del grup, amb la incorporació d'Honda amplia el seu patrimoni amb una marca que abraça el 25% de la quota de mercat a la demarcació. “Continuarem funcionant i treballant amb més il·lusió que mai i esperant fer-ho tan bé com la família Auradell”, va dir Tarrés, que ahir es mostrava satisfet per la nova incorporació.

El grup Sadurní és concessionari de Mazda –des de fa 26 anys–, de Chevrolet –en el servei de postvenda– i del grup Piaggio –amb les marques Vespa, Piaggio, Apirilia, Derbi i Gilera.

LA FRASE

Després de mesos de reflexió, he decidit que és el moment de retirar-me
Pere Auradell Gamell
propietari de motos auradell

Motos Auradell, una empresa pionera a Girona

Motos Auradell té els inicis el 1945, quan Pere Auradell i Ribas va obrir un taller de reparacions de motos i bicicletes al carrer Ramon Folch. L'any 1946 va començar la distribució de motocicletes Montesa, de la qual era mecànic especialitzat número 8 de la fàbrica. Segons recorda l'empresa en la seva pàgina web, per aquesta botiga van passar la majoria dels aficionats motoristes de tota la demarcació i era el punt de referència motoritzada de l'època. El 1969, Auradell, amb el seu fill Pere Auradell Gamell, va traslladar el taller al pont de la Barca, coincidint amb l'inici de les motos de muntanya, en què també van ser pioners a Girona, i l'any 1980 va constituir Motos Auradell SA i durant aquests anys ha incidit en motocicletes de gran cilindrada, identificant-se com a concessionari oficial d'Honda des de la implantació de la marca japonesa a l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA