Economia

Increment de vendes el primer dia de rebaixes

L'Espai Gironès va tenir 40.000 visitants, un 6% més respecte a l'any passat, i el petit comerç està satisfet amb les vendes

Descomptes de fins al 50%

Els botiguers afronten la campanya de rebaixes d'estiu amb optimisme i esperen un creixement de vendes d'un 4%. Les rebaixes han començat amb descomptes d'entre el 30% i el 50%, tot i que alguns comerços ja han penjat el cartell del 70%. El president de l'Associació Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer, va assegurar que durant tot el dia les botigues van tenir gent, malgrat que a primera hora de la tarda, que és el moment de més calor del dia, no n'hi va haver tanta.

El gerent de l'Espai Gironès, de Salt, Pau Jordà, va assegurar que el centre comercial havia rebut ahir unes 40.000 visites, un 6% més que el mateix dia de l'any passat. Els descomptes més habituals són de fins al 50%, malgrat que una botiga fa descomptes del 70% i una altra del 75%. “Ara les rebaixes comencen més agressives. Això ho va portar la crisi i s'ha mantingut”, diu Jordà, que comenta que hi va haver gent pràcticament tot el dia i que n'hi va haver més a partir de les sis de la tarda.

Jordà explica que l'Espai Gironès obrirà aquest diumenge i el dia 25 de juliol, i espera que la campanya de rebaixes d'estiu sigui bona. “Esperem superar un 5% les vendes respecte a la campanya de l'any passat”, afirma Jordà.

Pel que fa als comerciants de Figueres, les rebaixes va començar ahir al gruix dels comerços, amb descomptes d'entre el 20% i el 50%. Una campanya que el gerent de Comerç Figueres, Carles Tubert, diu que es presenta amb “millors perspectives” que anys anteriors gràcies a les bones vendes de la primavera i a la creixent afluència de turistes, segons publica ACN. “Una de les nostres esperances és que des del punt de vista turístic sigui una bona temporada perquè cada cop depenem més del client estranger”, assegura.

D'altra banda, la Confederació de Comerç de Catalunya va assegurar que han començat rebaixes 30.000 comerços catalans i confia que siguin les millors des de l'inici de la crisi i que la facturació arribi als 750 milions gràcies a l'augment del poder adquisitiu, la caiguda de l'atur i el repunt de la confiança dels consumidors.

LA XIFRA

70%
de descompte
també es va poder veure ahir en els cartells d'algun comerç de les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA