Economia

Inversió de 14,5 milions dels càmpings gironins

Nous equipaments, serveis i millores per continuar mantenint el lideratge en qualitat de les instal·lacions

Els càmpings gironins han invertit un total de 14,5 milions d'euros en nous equipaments, serveis i millora de les instal·lacions amb vista a la temporada turística d'aquest estiu. Es tracta d'una quantitat similar a la de l'any passat destinada a posar al dia les instal·lacions i a mantenir l'aposta per l'excel·lència.

Les inversions realitzades durant l'últim any s'han centrat bàsicament en dos aspectes: incrementar la qualitat del servei i millorar l'eficiència energètica, segons explica l'Associació de Càmpings de les comarques de Girona en un comunicat. Així, s'han instal·lat bungalous nous i s'han renovat els existents, s'han construït nous equipament lúdics per transformar els càmpings en grans parcs aquàtics, a més de renovar els espais actuals, s'han millorat els espais comuns i els serveis de Wi-Fi i s'ha renovat la maquinària, entre altres actuacions.

Noves piscines

Entre les inversions que destaquen d'aquest any, i que van des dels 18.000 euros fins al mig milió, segons l'establiment, hi ha les fetes en el càmping Las Dunas i el càmping Begur, amb la construcció de noves piscines i espais lúdics. Així també, les inversions que s'han fet a La Ballena Alegre, amb nous parcs de bungalous i la posada en marxa de programes informàtics per millorar l'eficiència energètica.

En el cas de Las Dunas, aquest any s'han reformat les dues piscines, la d'adults i la de nens, amb 2.000 metres d'aigua amb cloració salina i amb cinc tobogans. També s'ha renovat la zona de la terrassa i el solàrium, de tres mil metres quadrats amb terra antilliscant d'última generació. S'ha construït un spa amb capacitat per a 21 persones i 11 llits d'hidromassatges i s'ha instal·lat ADSL a cada bungalou.

Al càmping Begur s'ha construït una piscina d'aigua salada al costat de l'existent de 250 metres de superfície d'aigua i 3.500 m² de gespa i zona de spa, entre altres actuacions.

L'aposta d'unes empreses familiars

“És clau el fet que són empreses familiars que inverteixen una part important dels seus guanys cada any perquè creuen en la feina que fan i són conscients que, si es vol mantenir el lideratge, l'única manera és continuant el ritme d'inversions”, afirmava ahir el president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, que hi afegia que “la millor promoció d'un establiment és la que es fa amb el boca orella de la gent que hi passa”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Washington dona ultimàtum de nou mesos per vendre TikTok

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA
economia

El Govern va fer retirar 1.339 anuncis d’allotjaments turístics il·legals durant el 2023

barcelona