Economia

La campanya de Nadal de Reus ultima detalls

L'encesa de llums serà demà a dos quarts de set a la plaça de Prim

La pista de gel enllesteix els preparatius

L'Ajuntament de Reus i les associacions comercials reusenques ultimen els darrers detalls de la campanya de Nadal més ambiciosa i decisiva dels últims anys, que tindrà el tret de sortida demà, divendres, a partir de les sis de la tarda, amb una cercavila dels elements d'animació La Família Gordini.

Amb un pressupost de 240.000 euros, la campanya d'enguany s'inspira en el món de la fantasia i dels contes tradicionals per combatre la dura competència que pot representar el flamant centre comercial La Fira, instal·lat a l'avinguda Sant Jordi.

En aquest sentit, tres seran els eixos principals (la plaça Mercadal, la plaça de Prim i la plaça de la Llibertat) en què es posarà l'èmfasi perquè les caixes registradores dels establiments del centre recuperin pistonada.

Protocol·làriament, la campanya s'obrirà demà a partir de dos quarts de set del vespre amb l'espectacle L'arribada de l'esperit de Nadal a Reus i la tradicional encesa de les llums de Nadal que s'efectuarà a la plaça de Prim. A continuació, al mateix espai es durà a terme un espectacle lumínic i audiovisual anomenat Magic show Christmas, que es podrà veure fins al 4 de gener de sis a nou de la tarda.

Un dels elements més esperats d'aquesta campanya, la pista de patinatge de gel, s'obrirà aquesta primera jornada en horari de set a nou de la tarda, a la plaça del Mercadal. Les instal·lacions, que romandran obertes fins al pròxim 10 de gener, tindran horari de cinc a nou de la tarda de dilluns a divendres entre el 27 de novembre i el 22 de desembre, i de matí i tarda durant els caps de setmana i festius d'aquest mateix període. Entre el 23 de desembre i el 10 de gener, l'horari serà d'onze a dos quarts de tres de la tarda i de quatre a nou del vespre.

D'altra banda, aquest primer cap de setmana de posada en marxa de la campanya se succeiran tota mena d'activitats de carrer destinades, principalment, al públic infantil i juvenil.

Caldrà esperar, però, fins al dia 3 de desembre perquè obri portes el tradicional mercat de Nadal, on es poden comprar els productes més típics d'aquestes dates. Enguany, aquest mercat s'emplaçarà a la plaça de la Llibertat, mentre que el mercat d'artesania serà a la zona del Pallol a partir del dia 4 de desembre.

Coincidint també amb l'inici de la campanya de Nadal d'enguany, els establiments comercials de Reus celebraran l'anomenat Divendres Negre per tal d'“animar les vendes abans de Nadal”, segons va indicar ahir la presidenta del Tomb de Reus, Gemma Molné.

LA DATA

27.11.15
serà el dia en què les accions
promocionals de la campanya de Nadal es posaran en marxa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona