Economia

La gratuïtat i ampliació de continguts de Tot Nuvis fa pujar un 34% l'afluència

El saló, que aquest any ha tingut entrada lliure i ha incorporat un apartat d'altres celebracions, va tancar ahir les portes amb més de 4.700 visitants

Les novetat introduïdes a Tot Nuvis aquest any han fet que el saló hagi augmentat un 34% el seu nombre de visitants, segons xifres facilitades per Fira de Girona, ahir en la clausura. A diferència dels anys anteriors, aquesta 23a edició ha estat d'accés gratuït i ha incorporat un apartat dedicat a altres celebracions de tot tipus (batejos, comunions, aniversaris, sopars d'empresa...), obrint el contingut més enllà dels casaments. Tot plegat ha ajudat a augmentar l'afluència fins a superar els 4.700 visitants durant els tres dies que ha durat el saló.

L'actual responsable de Fira de Girona, Joaquim Maria Caula, va considerar-ho, ahir, “un bon resultat”, tot i que va deixar clar que l'important no és tant augmentar l'afluència com que els 122 expositors que hi han participat facin negoci: “Fira de Girona està satisfeta de l'afluència si els expositors estan satisfets dels resultats. No en farem res que vingui molta gent si no es fa negoci. I pel que sembla, se n'ha fet”, va dir. De fet, va avançar que l'enquesta de satisfacció que han fet als expositors indica que el 80% està convençut que tornaran l'any que ve. “El negoci, però, es veurà els propers mesos, com en totes les fires, i més en aquest ram. La majoria del que s'ha contractat és per al segon semestre del 2016 i, sobretot, ja per al 2017. Cada cop els casaments es plantegen amb més antelació”, va assenyalar.

Pel que fa a la possibilitat de continuar amb les dues novetats de cara a la 24a edició, l'any que ve, Caula, que és també vicepresident primer de la Cambra de Comerç, va dir que aquesta decisió correspondrà ja a la nova direcció de Fira de Girona.

També va destacar que, com és habitual, un dels punts de més interès del saló han estat les desfilades. Hi ha hagut tres desfilades de vestits de núvia o elements propis de casaments, que han reunit més de 900 persones –“amb gent enfilada dalt de les cadires perquè estava complement ple”, segons Caula– i com a novetat dues desfilades més dedicades a vestits per a celebracions de tot tipus i no només casaments, que van ser seguides per unes 400 persones.

Caula va destacar que el saló està plenament consolidat com a “referent dels casaments i de tot tipus de celebracions a les comarques gironines”. I és que prop del 90% dels visitants del saló són de la demarcació. Va detallar que provenen sobretot, és clar, del Gironès, però que també de tota la resta de comarques. La resta de visitants prové de les altres tres demarcacions catalanes. Així, un 7% dels visitants eren de les comarques barcelonines, un 3%, de les lleidatanes i un 1%, de les tarragonines.

LA FRASE

Sembla que els expositors han fet negoci. El 80% està convençut que tornarà l'any que ve
Joaquim Maria Caula
responsable de fira de girona

LES XIFRES

122
expositors
han participat en el saló. El 80% ja ha mostrat la seva intenció de tornar a l'edició del 2016.
4.700
visitants
ha tingut la 23a edició del saló Tot Nuvis, que s'ha celebrat des de divendres fins ahir al palau de fires.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

L’Incavi invertirà 7 milions d’euros fins el 2030 per adaptar la viticultura al canvi climàtic

Reus
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida