Economia

El Motel Empordà i els càmpings gironins, entre els premis G! de turisme

Més de tres-centes persones participen en la desena edició de la festa del turisme gironí, on s'entreguen premis de vuit categories diferents

Jaume Subirós i la família Mercader del Motel Empordà Girona, l'Associació de Càmpings de Girona i l'Hotel Trias de Palamós són tres dels vuit premiats ahir a la nit en la desena edició dels premis G! de turisme de les comarques gironines. Els premis, que es van entregar en un acte al Mas Marroch, a Vilablareix, estan organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i reconeixen la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins. Així, el X Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional va ser per a Josep Colomer i Trias, professional del sector de l'hostalatge, en reconeixement de la seva vàlua i trajectòria professional en turisme, al capdavant de l'Hotel Trias de Palamós i de la seva vinculació amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Palamós. El X Premi G! Xiquet Sabater i el projecte empresarial ha estat per a l'Associació de Càmpings de Girona, en reconeixement de la tasca de promoció del territori i de posicionament de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de qualitat en els principals mercats emissors. El IV Premi G! Especial Jordi Comas i Matamala va recaure en Raimon Martínez Fraile, a títol pòstum, en reconeixement a la seva tasca personal i professional, per haver acumulat valors com la vocació de servei. El I Premi G! Especial Juli Soler i Lobo va ser per a Jaume Subirós i la família Mercader, del Motel Empordà de Figueres, en reconeixement de la seva tasca personal i professional i l'acumulació de valors com la vocació de servei, la cultura de l'esforç, la dedicació i la innovació en la gastronomia del territori. Pel que fa al premi G! de comunicació a les comarques gironines, en la categoria de mitjans escrits i dotat amb 6.000 euros, va ser per a la periodista Arantxa Neyra pel reportatge Cataluña. Cadaqués: Más que una cala bonita i un monogràfic sobre Catalunya a Condé Nast Traveler. En la categoria de mitjans audiovisuals –també dotat amb 6.000 euros–, el guanyador va ser Óscar Checa per les càpsules emeses en el programa Escapadas, de Radio 5; i en la categoria de mitjans digitals –dotat amb 4.000 euros–, el videobloguer italià Emiliano Bechi Gabrielli pel vídeo In Pyrenees. The door to the Costa Brava. Finalment, el VI Premi G! de Recerca Yvette Barbaza, al millor treball de recerca i dotat amb 6.000 euros, va ser per a la proposta de Neus Monllor Rico sobre una investigació que presenta la possibilitat de desenvolupar un nou producte turístic vinculat a la pastura i el turisme.

Amb humor i emoció

Els actors Fel Faixedas i Carles Xuriguera van ser els presentadors de la desena edició de la festa del turisme gironí. Amb el seu humor, Faixedas i Xuriguera van fer riure els més de tres-cents assistents a l'acte, entre els quals, el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l'alcalde de Vilablareix, David Mascort, a més de guardonats, polítics i representants del sector turístic gironí. La cerimònia, que es podia seguir via Twitter amb l'etiqueta #premisgi, va tenir també moments emotius, especialment en els premis honorífics.

Els premis es van crear l'any 2005 amb l'objectiu de reconèixer i premiar la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins. En l'apartat de comunicació, volen estimular la difusió a l'exterior dels recursos i atractius turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA