La Borsa
Més valors
Economia

Tres treballadors ferits, dos d'ells en estat crític, en esfondrar-se un fals sostre a Sabadell

Els fets han passat aquest dissabte al matí mentre treballaven en una nau industrial

Tres operaris han resultat ferits de diversa consideració en esfondrar-se una placa del fals sostre que estaven instal·lant en una nau industrial de Sabadell. Dos dels ferits estan en estat crític i el tercer menys greu. L'avís l'ha donat un dels companys dels ferits a les 11.37 hores del matí. Segons han informat els Bombers els fets han passat a l'interior d'una nau ubicada al carrer Covadonga 445, quan s'ha esfondrat, per causes que encara no s'han determinat, una placa de 18 metres de llarg per 6,5 d'ample al damunt dels treballadors.

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha anat amb quatre ambulàncies, dos dels ferits estan en estat crític i el tercer, menys greu, a causa de politraumatismes diversos. Dues de les víctimes han estat traslladades a l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, i el tercer, a la Vall d'Hebron de Barcelona.

Els Bombers hi ha destinat set dotacions, que han hagut de treure sota la runa els operaris accidentats. A part de rescatar els operaris, els bombers han hagut de sanejar la instal·lació del fals sostre que encara no havia caigut i a revisar la resta de l'estructura.

La campanya de la sega es tanca amb sis incendis

La campanya de la sega del cereal a Catalunya s’ha tancat aquest any amb sis incendis provocats per màquines agrícoles a l’Anoia, la Segarra i l’Urgell entre el 15 de juny i el 31 de juliol, segons...

Lleida
 

Fruita de proximitat per a la gamma d’Elixirs de Ponent

lleida
 

Un 12,5% més de turistes a Montserrat fins al juny

monistrol de Montserrat
 
Economia

Es crea un cens de polígons per captar noves inversions

barcelona
 
Turisme

Benvinguts creueristes

TARRAGONA
 
economia

Bankia augmenta la captació de nòmines i pensions

Barcelona
 
ECONOMIA

Catalunya es promociona com a destí turístic ornitològic

 
ESTAT ESPANYOL

Iberia engega un ERO per a un màxim de 955 treballadors

 
ESTAT ESPANYOL

El deute públic s’enfila de nou i arriba al 100,03% del PIB