La Borsa
Més valors
Economia

Referents en enologia i cuina, reunits a Riudellots

Un acte de reconeixement a Jaume Font Estival, creador i impulsor de la Llotja de Regisa, i a Joaquim Nadal, pel seu suport al projecte, va servir per inaugurar la dinovena edició de les jornades tècniques de gastronomia de la Llotja de Xarcuteria Regisa. Aquesta trobada, que va néixer com un fòrum professional per a xarcuters i carnissers, ara és un esdeveniment que reuneix cuiners, sommeliers, caps de sala, pastissers i altres professionals del sector de la cuina i la restauració.

La jornada d'ahir va incloure un taller de formatges a càrrec de Marta Medrán, una sessió per a xarcuters dirigida per Pep Climent i la presentació de carn Wagyu, per Eduard Sánchez i Carlos Trujillo.

Avui es repetiran algunes conferències i es farà una sessió de capacitació per a cuiners i restauradors, amb Víctor Gómez, i un taller de xocolata amb Valrhona i productes de Cap Fruit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El govern aboca 300 milions més a compensar els danys

barcelona
ERNEST PLANA LARROUSSE
President de la patronal FOEG

“El món industrial té les coses clares i en sortirà reforçat”

GIRONA

La Fundació Comas analitzarà el futur turístic en format virtual

girona
UNIÓ EUROPEA

Moren almenys 140 immigrants en el naufragi d’una barca

Foment veu “desproporcionat” limitar el comerç de més de 800 metres quadrats i tancar els centres comercials

Barcelona

MediaMarkt escull Barcelona com a seu del nou centre administratiu internacional

Barcelona

La incubadora BHV Partners tanca una ronda de mig milió

barcelona
GIRONA

Llibre electrònic gratuït

El sector del pinyó vol una normativa per evitar furts
ARENYS D’EMPORDÀ

El sector del pinyó vol una normativa per evitar furts