La Borsa
Més valors
Economia

política municipal

Diagnosi per treure més suc del front de mar de Platja d'Aro

El municipi encarrega un estudi per acomodar inversions i serveis, amb un ull posat en altres poblacions costaneres

La regidoria de Promoció Econòmica de Castell-Platja d'Aro ha encarregat una diagnosi estratègica per dinamitzar tota la façana marítima del municipi. L'objectiu és disposar d'un pla per programar millores en diversos aspectes, com ara la neteja i el manteniment, la seguretat, l'organització i la qualitat dels serveis o la diversificació d'activitats i ofertes culturals o de lleure. L'estudi inclourà tot l'àmbit del passeig marítim, en què s'aposta pel predomini d'una oferta comercial basada en els allotjaments i la restauració, però també les platges i cales i els camins de ronda.

La feina dependrà de les consultores Q-Global i DPT21 i es farà en tres fases. La primera, iniciada el mes passat, inclou la recollida de dades d'anys anteriors amb la participació de les àrees municipals que interactuen al passeig marítim i les platges: Serveis Municipals, Acció Territorial i Medi Ambient, i Turisme i Dinamització Cultural.

La segona es basarà en un conjunt d'entrevistes amb empresaris del passeig marítim i representants d'entitats socials i culturals perquè expressin les seves idees, i un treball comparatiu amb altres poblacions del litoral.

Finalment, l'estudi proposarà inversions, millores i l'adaptació dels serveis i la gestió a partir dels resultats. S'espera que les conclusions es puguin presentar públicament el mes octubre.

LA XIFRA

3
fases
comprèn el treball de camp: la diagnosi prèvia, entrevistes amb agents socials i la planificació d'accions.

Cinquena edició del Platja d'Art

La cinquena edició de Platja d'Art, una iniciativa de l'associació d'empresaris del municipi per acostar les manifestacions pictòriques al gran públic, va començar ahir amb l'estrena de les exposicions de l'obra de sis pintores –Núria Bolívar, Isabel Lara, Micheline Samaey, Nati Ramón, Montse Garcia i Núria Gómez Martín– en dotze comerços i una mostra col·lectiva de les artistes al Club Nàutic Port d'Aro. Obriran fins al 30 de maig, i els dissabtes 14, 21 i 28 hi haurà fires i concursos de pintura i dibuix al carrer.

La campanya de la sega es tanca amb sis incendis

La campanya de la sega del cereal a Catalunya s’ha tancat aquest any amb sis incendis provocats per màquines agrícoles a l’Anoia, la Segarra i l’Urgell entre el 15 de juny i el 31 de juliol, segons...

Lleida
 

Fruita de proximitat per a la gamma d’Elixirs de Ponent

lleida
 

Un 12,5% més de turistes a Montserrat fins al juny

monistrol de Montserrat
 
Economia

Es crea un cens de polígons per captar noves inversions

barcelona
 
Turisme

Benvinguts creueristes

TARRAGONA
 
economia

Bankia augmenta la captació de nòmines i pensions

Barcelona
 
ECONOMIA

Catalunya es promociona com a destí turístic ornitològic

 
ESTAT ESPANYOL

Iberia engega un ERO per a un màxim de 955 treballadors

 
ESTAT ESPANYOL

El deute públic s’enfila de nou i arriba al 100,03% del PIB