Economia

societat / economia

SPAR obre un nou supermercat de proximitat a Quart

Disposa de 350 metres quadrats de superfície de sala de venda i dóna feina a deu treballadors

Miservi de Supermercats SL, societat creada conjuntament per Valvi Supermercats i Grup Miquel, ha ampliat la seva xarxa i ha obert un altre establiments amb la marca SPAR a la població de Quart, al Gironès. Amb aquesta obertura, Miservi ja ha obert cinc supermercats els dos últims mesos, a les localitats de Riells i Viabrea, Palamós, Calella i Platja d'Aro.

SPAR Quart va obrir dijous passat i està situat a la carretera de Girona d'aquella localitat. Disposa 350 m² de superfície de sala de venda i dóna feina a deu persones. Es tracta d'un supermercat de proximitat de poble, plantejat per adapta-se a les necessitats de l'entorn, incloent una variada oferta de productes però posant un especial èmfasi en la secció de dietètica i en el celler. Estarà obert els diumenges al matí pel mercat setmanal.

Els usuaris també s'adonaran que les seccions de carnisseria i peixateria són, amb atenció al client, les dues gestionades per professionals independents: la carnisseria. per Carns Selectes Can Gaby, i la peixateria, per Peixos Marenostrum. Les seccions habituals de productes frescos, com la fleca i la fruiteria, estan a disposició del públic sota la fórmula d'autoservei. Aquest nou supermercat SPAR de Quart està adherit al Club Valvi, que disposa d'una targeta de fidelització que ja té 78.000 adscrits.

LA DATA

26.05.16
Aquest dia va obrir a Quart el nou supermercat SPAR, que ha posat èmfasi en la dietètica i el celler.

La pròxima obertura serà el mes que ve a Sant Cugat

El president del consell d'administració de Miservi, Eduard Vidal, ha assenyalat la voluntat de l'empresa de continuar creixent i obrint nous establiments, el primer del qual serà el mes de juny que ve a la població de Sant Cugat del Vallès. I va afirmar que està previst que se n'obri algun altre en un termini no gaire llunyà. La societat Miservi està formada per Valvi Supermercats, que és una empresa de capital 100% gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Explota 48 supermercats propis amb les marques SPAR i Valvi, factura més de 52 milions d'euros i gestiona 33 supermercats de Miservi amb la marca SPAR. El Grup Miquel és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a l'Estat espanyol, amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 2.500 treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona