Economia

Juan Antonio Bayona obrirà la cerimònia dels premis Fundació Princesa de Girona

El creador de Wallapop i el fundador d'Independent Thinking, altres plats forts de les jornades d'aquest any, que se celebraran l'1 i el 2 de juliol

El cineasta Juan Antonio Bayona serà l'encarregat d'inaugurar la cerimònia dels premis Fundació Princesa de Girona 2016, l'esdeveniment anual de la fundació que durant dos dies –l'1 i el 2 de juliol– reunirà més d'un miler d'assistents al Palau de Congressos de Girona. Bayona, autor de films com ara El orfanato i Lo imposible, protagonitzarà un diàleg amb la seva productora Belén Atienza que servirà per obrir l'acte central el divendres 1 de juliol, que tindrà, un any més, la presència dels reis espanyols. Després hi haurà un debat entre alguns guardonats d'anys anteriors: Samuel Sánchez, Olga Felip, Mohamed el Amrani i Ignasi Belda.

Els altres dos plats forts del programa d'aquesta setena edició, en què per primer cop no es farà el Fòrum Impulsa sinó més activitats per a joves, serà la presència, el dissabte 2 de juliol, del creador de Letsbonus i Wallapop, Miguel Vicente, que participarà en la trobada anual Apadrinant el talent –que inclourà cinc tallers–, i de l'expert en educació motivacional i fundador de la plataforma Independent Thinking, Ian Gilbert, que farà una conferència en el marc de la III Jornada Com educar el talent emprenedor des de l'escola. En aquesta jornada, que reunirà al voltant de 400 experts i una selecció de formadors i directius dels 130 centres que han participat en el projecte aquest curs, també intervindrà Allison Peacock, impulsora de l'Aliança Wroxham per a l'Aprenentatge Transformador. D'altra banda, el dia 1 al matí es farà un business game pel Barri Vell dirigit per l'empresari, comunicador i cofundador d'EyeOS Pau Garcia-Milà.

LA DATA

01.07.16
és el dia
en què es farà la cerimònia de lliurament dels premis FPdGi 2016, presidida pels reis espanyols.

Els premis més joves i transformadors

Els premis d'aquest any de la Fundació Princesa de Girona seran els “de més alt valor transformador dels seus set anys d'història” i reconeixen “una generació de joves que estan trencant la barrera de la falta d'oportunitats amb iniciatives emprenedores de gran impacte”, segons destaca l'entitat. L'accés universal als fàrmacs, la divulgació de la música i la poesia, el mapeig de big data, el control de la dislèxia i la integració laboral amb tecnologia innovadora i assequible són alguns dels avenços que s'han reconegut. Concretament, es premiarà Elena Medel i Andrés Salado (en la categoria d'arts i lletres), Sergio Álvarez Leiva (empresa), Sílvia Osuna Oliveras (investigació científica), la Fundación Tomillo (entitat) i Luz Rello (social).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Consell Regulador del Cava admetrà raïm de fora de la DO pels efectes de la sequera

vilafranca del penedès
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona