Economia

Rebaixes de fins a un 70% a l’Espai Gironès

Aquest diumenge totes les botigues estaran obertes fins a les 10 de la nit

La campanya de rebaixes a l’Espai Gironès ja està en marxa amb descomptes que se situen majoritàriament entre un 50% i un 70%. Tots els establiments estaran oberts aquest diumenge fins a les deu del vespre. El gerent del centre, Pau Jordà, afirma que, “tot i el context actual, estem molt contents de la confiança dels clients i convençuts que serà una bona campanya. “És una gran oportunitat per fer compres de plena temporada amb grans descomptes”, diu Jordà.

El centre comercial posa en marxa de nou l’Espai Petits, que reobre avui amb horari d’estiu i que “s’engega amb les màximes garanties d’higiene i seguretat i amb ràtios d’ocupació reduïdes”. L’Espai Petits ofereix activitats molt diverses i educatives per a nens i nenes.

El centre comercial també torna a disposar de l’oferta de cinema, ja que va reobrir totes les sales divendres passat i estan en ple funcionament tots els dies de la setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia