Economia

Girona ofereix 40 visites gratuïtes aquest estiu

L’Ajuntament de Girona oferirà de juliol a setembre una quarantena de visites guiades gratuïtes per la ciutat amb l’objectiu d’atraure el visitant de proximitat. Aquesta és una de les mesures del pla de reactivació econòmica Covid-19 per dinamitzar el sector turístic de Girona. “Pretenem ajudar el sector del guiatge turístic de la ciutat i les petites empreses que hi estan vinculades, i posem a l’abast dels visitants una atractiva oferta d’activitats que incentivin la visita a Girona”, valora Glòria Plana, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona. Les visites seran de temàtiques diferents: tractaran de les llegendes de Girona, el rodatge de la sèrie Joc de trons, els sants, miracles i misteris de Girona, la Girona medieval, el land art, la Girona de l’aigua, els orígens de Girona i la vinculació entre Girona i l’arquitecte Rafael Masó, entre altres temàtiques. Les visites seran en català i aniran a càrrec de l’Associació de Guies de Girona i d’empreses de guiatge de la ciutat com ara GIGSgirona, La Mosca Tours, Girona Explorers i la companyia de teatre La Minúscula.

Algunes visites s’oferiran amb servei d’audiodescripció i interpretació en llengua de signes i estaran adaptades a persones amb discapacitat intel·lectual i amb mobilitat reduïda. La primera visita, sobre les llegendes de Girona, es farà avui (10 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia