Economia

Un aparador de l’Empordà a Barcelona

Secrets de l’Empordà vol ser un nou espai per promoure el territori

Secrets de l’Empordà, un espai polivalent per vendre i promoure productes i serveis “100% Empordà”, obrirà les portes aquest mes de juliol a Barcelona. L’impulsor de la iniciativa és Lluismi Martínez, un empordanès que es mou en el món de la comunicació entre la capital i Figueres, que va ser president de l’associació Entramuntanats, i en els últims anys es va dedicar a la promoció d’Empordà Turisme.

El local, d’uns 85 m² (carrer Bruc, 126), s’ha concebut amb tres àrees: a l’apartat “Rebost” es podran adquirir els productes que donen la fama gastronòmica a l’Empordà –vins, olis, recuits, foie, formatges, etc.–. A l’espai “Experiències” es facilitarà informació (documentació, preus, etc.) d’activitats culturals o lúdiques que es poden fer a l’Empordà a partir del material que els facilitaran els socis adherits (ajuntaments, entitats o empreses), que pagaran una quota de 30 euros al mes. Finalment, l’“Espai Empordà” es posarà a disposició per fer-hi presentacions de productes o serveis: des d’una activitat de caiac, un gremi professional, o un producte artesanal o cultural que es vol donar a conèixer a Barcelona. 

Els socis de Lluismi Martínez en aquesta iniciativa són Xesca Rocamora, que s’encarregarà més especialment de l’aspecte gastronòmic, i l’empresari Pere Cantenys, per la part inversora. “Cal ser una mica tocat per la tramuntana per engegar un projecte en aquest context de pandèmia, però és el que hi ha”, diu Lluismi Martínez, que confia que Secrets de l’Empordà pugui obrir les portes a mitjans de mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona