Economia

L’aeroport recupera el vol a Brussel·les

Les instal·lacions de Vilobí assoleixen les 21 rutes setmanals

L’aeroport Girona-Costa Brava ha recuperat aquesta setmana la ruta operada per la companyia aèria TUIFly Belgium, que enllaça amb Brussel·les els dijous i els diumenges, segons informa Aena.

La instal·lació assoleix les 21 rutes setmanals en el primer mes de reactivació del turisme i la de la capital belga se suma a les divuit de Ryanair i a les dues de Transavia, operatives des de principis de juliol. La recuperació d’aquest enllaç arriba la setmana després que Jet2.com hagi descartat operar tant a Girona com a Reus aquest estiu.

Des del final de l’estat d’alarma i la reobertura de fronteres, l’aeroport Girona-Costa Brava ha reiniciat les connexions amb el Regne Unit, Països Baixos, Irlanda, Alemanya, Bèlgica, Polònia i Estònia.

D’altra banda, les estadístiques d’Aena tornen a marcar registres negatius a les instal·lacions de Vilobí d’Onyar, que ha tancat el primer semestre amb 84.896 passatgers, un 89,3% menys que l’any anterior. I això que el primer semestre del 2019 ja reflectia un descens del 6,1% en relació amb el mateix període de l’any anterior. Aquest mes de juny, només han volat a l’aeroport 756 passatgers, un 99,7% menys que en el mateix mes que el 2019, quan en van ser 273.939.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia