Economia

CaixaBank i Bankia reuneixen aquest dijous els seus consells d’administració per aprovar la fusió

Les cúpules de les entitats financeres han arribat a un acord que comptaria amb el vistiplau dels principals accionistes

CaixaBank i Bankia reuniran aquest dijous els seus consells d’administració per aprovar la fusió de les dues entitats, un cop arribat a un acord entre les cúpules, que comptaria a més amb el vistiplau dels seus principals accionistes, segons han informat a Efe fonts financeres.

Des que es van anunciar a principis de setembre les converses entre les dues entitats per crear el banc d’Espanya, el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, i el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, han estat negociant l’acord de fusió.

I aquest pacte compta ja amb el beneplàcit de la vicepresidenta del Govern espanyol Nadia Calviño, en representació dels interessos de l’Estat -principal accionista de Bankia-, i d’Isidre Fainé, com a màxim responsable de CriteriaCaixa i la Fundació La Caixa, primer accionista de CaixaBank, afegeixen les mateixes fonts



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia