Economia

Mercadona paga 366 milions d’euros en prima per objectius als treballadors

La cadena de supermercats també va aportar 43 milions extra a la plantilla el mes d’abril per l’esforç en pandèmia

La cadena de supermercats Mercadona ha pagat 409 milions d’euros en primes del 2020 als seus més de 90.000 treballadors, segons ha informat aquest dilluns en un comunicat.

En concret, aquest 1 de març ha pagat 366 milions en concepte de prima per objectius per l’any passat, mentre que a l’abril va pagar 43 milions més en “reconeixement al compromís i l’esforç extraordinari demostrat durant els inicis de la crisi sanitària”. Mercadona comparteix amb la plantilla part del benefici generat des del 2001. En aquests anys, s’han repartit 4.200 milions d’euros.

Qualsevol treballador, des del primer any i en el cas d’assolir les metes i els objectius pactats al principi de l’exercici, cobra una mensualitat extra, quantitat que ascendeix a dues mensualitats un cop se superen els cinc anys d’antiguitat.

Segons Mercadona, el sou del personal base ascendeix a aproximadament 1.800 euros nets al mes de mitjana, amb les pagues extra i la prima per objectius ja incloses.

D’altra banda, la cadena de supermercats va aprovar el mes d’agost la jornada laboral de 5 dies per al personal dels súpers, per “millorar les mesures de conciliació laboral i familiar”, permetent descansar dos dies complets a la setmana, amb vuit caps de setmana llargs l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia