Economia

La immobiliària Ceigrup factura 78,34 milions

És un 0,6% més que el 2019

Tot i que va baixar un 8% el nombre d’operacions a causa de la pandèmia, es van comprar habitatges més grans

Ceigrup Immobiliàries, que agrupa tretze professionals amb més d’una vintena d’oficines a les comarques gironines, va créixer l’any 2020 en facturació, amb una suma de 78,34 milions d’euros a la demarcació, un 0,6% més en relació amb el 2019. Tot i que el nombre d’operacions de compravenda ha baixat un 8% a causa de la pandèmia, amb un total de 491 operacions, el preu mitjà de la compra d’habitatges s’ha incrementat prop d’un 10% per la demanda de més metres quadrats dels habitatges comprats o la tipologia de les adquisicions. La portaveu del grup, Esther Torrent, va assenyalar que amb la pandèmia, s’ha detectat una demanda d’habitatges més grans i amb espais oberts.

Des de fa uns mesos Ceigrup ha fet el salt a les comarques de Barcelona, amb la incorporació d’Amat Immobiliaris, amb oficines a Barcelona, Sant Just Desvern i Sant Cugat.El 18 de maig, Ceigrup va realitzar una trobada de directors amb l’objectiu de marcar les noves línies estratègiques a seguir en els pròxims anys. Segons destaquen els responsables del grup, es vol estar ben situat, “sobretot en un àmbit tecnològic”. Així, Esther Torrent remarca que les noves tecnologies han estat molt importants per afrontar la crisi.

El 2020 a les oficines de Ceigrup a les comarques gironines es van signar 964 contractes de lloguer, un 22,2% més que el 2019. Per altra banda, tenen 874 apartaments i habitatges d’ús turístic en gestió, un 15% menys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia