Economia

L’Automobile Barcelona descobrirà 18 vehicles fins ara inèdits, gairebé tots equipats amb motor elèctric

El saló comptarà amb la presentació de 15 nous models d’automòbil i tres vehicles de mobilitat personal

L’Automobile Barcelona, que se celebrarà entre els dies 2 i 10 d’octubre al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona, acollirà la presentació de 18 vehicles fins ara inèdits, gairebé tots equipats amb motor elèctric.

El saló comptarà amb la presentació de 15 nous models d’automòbil –entre elles una novetat mundial i una d’europea– i tres vehicles de mobilitat personal, segons ha detallat la Fira de Barcelona en un comunicat emès aquest dilluns.

Pel president de l’Automobile, Enric Lacalle, la capital catalana esdevindrà un any més en “un dels majors aparadors de la indústria”. Alhora, celebra que el saló torni a Barcelona després que el juny passat decidís ajornar-se per la crisi dels semiconductors.

Una de les grans novetats de l’esdeveniment serà la presentació del nou Cupra Born, el model 100% elèctric de la firma de Martorell i que es podrà veure per primera vegada de manera física en un recinte firal. El grup al qual pertany Seat també donarà a conèixer l’Urban Rebel, un concept car que marcarà les línies mestres del disseny dels futurs vehicles de la factoria.

També presentarà una primícia mundial la firma japonesa Nissan, que desvelarà la nova furgoneta Townstar, disponible en versió elèctrica. Al mateix saló, el grup nipó donarà a conèixer el nou Nissan Ariya, un SUV 100% elèctric, i el Qashqai Mild Hybrid.

BMW presentarà dos vehicles elèctrics –els models i4 i iX–, mentre que la firma britànica Mini –també propietat de BMW– mostrarà el seu Mini Electric, l’edició electrificada del model llençat originalment el 1969.

L’americana Ford aposta per la Ford E-Transit i el Mustang Mach-E GT, dos vehicles també 100% elèctrics. El primer és una furgoneta, mentre que el segon és un SUV. Per la seva banda, Kia portarà el crossover elèctric EV6 i la cinquena generació del SUV Sportage, mentre que Mercedes-Benz presentarà la berlina EQS i el superesportiu AMG GT Black Series.

Finalment, Renault donarà a conèixer el Mégane E-Tech, un nou vehicle compacte i 100% elèctric, i el Dacia Jogger, un vehicle de set places amb trets de monovolum i crossover.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona