Economia

SOSTENIBILITAT

Nova iniciativa entre el BBVA i El Celler de Can Roca

El BBVA i El Celler de Can Roca posen en marxa Sembrando el futuro, una iniciativa en format documental que s’estrenarà al novembre amb l’objectiu de conscienciar sobre la relació entre l’alimentació, el benestar mediambiental i l’extinció dels recursos naturals. L’objectiu és conscienciar els consumidors perquè adoptin hàbits d’alimentació responsables a través d’una gastronomia de proximitat, de qualitat i local. Es vol reivindicar així l’aposta per una gastronomia conscient i responsable. També aprofundirà en els efectes que la pèrdua de biodiversitat té sobre la memòria gastronòmica i cultural a nivell global.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Girona és una de les demarcacions de l’Estat amb més hotels a la venda

GIRONA
Tribuna

Un equip de 3 estrelles

Soci-Director de H&B Human and Business, conferenciant i formador
economia

Ajuntament, empreses i institucions acadèmiques impulsen l’Aliança per a la Innovació BIVA

SANT CUGAT DEL VALLÈS
Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR