Economia

Nou mercat a la tarda a Sarrià per a públic més jove

Cada dimecres hi haurà parades al matí al carrer Major i a la tarda al pla de l’Horta

L’Ajuntament de Sarrià de Ter i els marxants han arribat a un acord per ampliar i descentralitzar el mercat setmanal, cosa que afavorirà que hi vagi un públic més jove. Així, a partir de dimecres que ve (dia 1 de desembre), hi haurà parades de fruita, verdura, producte fresc i roba al matí (al carrer Major), però també n’hi haurà a la tarda (de 4 a 6) a la plaça Salvador Genís i Bech (al pla de l’Horta), a tocar del CAP, l’escola bressol i l’institut.

Segons un estudi de l’Oficina de Desenvolupament Local (ODL), el mercat de tarda permetrà arribar a franges de veïns més joves i que per raons laborals no van al matí a mercat, diu l’alcalde, Narcís Fajula (ERC). El consistori recorda que al carrer Major hi ha parades des de fa tres dècades i que hi solen acudir veïns de la Rasa i de municipis veïns, com ara Girona (el Pont Major) o Sant Julià de Ramis. A la tarda els veïns del pla de Vinyers, pla de l’Horta i Sarrià de Dalt tindran les parades a prop. L’alcalde diu que alguns veïns li han fet saber la satisfacció per la novetat del mercat.

LA DATA

01.12.21
Serà
el dia que començarà el mercat de tardes a Sarrià, al pla de l’Horta. Alhora hi haurà el del matí al carrer Major.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia