Economia

L’associació d’apartaments premia nou allotjaments gironins

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA) ha guardonat nou establiments de les comarques gironines. L’objectiu dels premis, que aquest any han arribat a la tercera edició, és mostrar la diversitat i l’excel·lència del sector i reconèixer els allotjaments que contribueixen a fer créixer un model de turisme de qualitat a les comarques gironines. Els allotjaments premiats són: Matew’s apartments in Girona, a Girona, com a millor allotjament turístic de ciutat; Villa Pinell de Ceigrup Torrent Api, a Torroella de Montgrí, com a millor allotjament turístic de platja; El Nus de Pedra, a Llorà, com a millor allotjament turístic de pobles d’interior i el Pirineu; Cal Secretari de Can Gat Vell, a Llampaies, com a millor allotjament turístic per a famílies; la Caseta de Fusta de Naturaki, a Cornellà de Terri, com a millor allotjament turístic sostenible; S’Agaró Vell d’Helena Jornet, a S’Agaró, com a millor allotjament turístic accessible; AR-2 Puigrós d’Immo Cala Marquesa, de Calella de Palafrugell, com a millor allotjament turístic amb accés per a mascotes; Golf d’Aro d’Helena Jornet, a Santa Cristina d’Aro, com a millor allotjament turístic adaptat a turisme esportiu i, per últim, La Vila Monells de Naturaki, a Monells, com a millor allotjament turístic d’arquitectura i disseny. Un jurat format per representants de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona va seleccionar, mitjançant votacions, els guanyadors d’entre el total de 76 vil·les i apartaments turístics que s’hi havien inscrit.

En l’entrega de premis, la presidenta de l’ATA, Esther Torrent, va destacar que els guardons “són una fotografia perfecta de la gran diversitat d’allotjaments que aplega el sector”: “Una àmplia i variada oferta adaptada a les demandes de cada un dels nostres visitants. Cada allotjament és únic i diferent, i això és el que fa també que el nostre sector sigui tan potent.”

Torrent va reivindicar la importància del sector, amb més de 39.600 d’habitatges d’ús turístic i apartaments turístics inscrits en el registre de la Generalitat, el que representa unes 160.000 places a la demarcació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA