Economia

Goufone estrena botiga al centre de Girona

L’operadora Goufone, que ja ha desplegat més de 1.000 quilòmetres de cable de fibra òptica pròpia a diversos municipis gironins, ha inaugurat botiga al centre de Girona

L’empresa osonenca ja comptava amb una botiga Goufone a Girona a la plaça Assumpció, 5, però ara l’ha traslladat a una ubicació més cèntrica per tenir més presència a la ciutat i poder atendre i donar servei als habitants de les comarques gironines.

“Amb aquesta nova botiga al centre de la ciutat volem apropar Goufone als veïns i veïnes per tal de continuar donant un servei proper, personalitzat i de qualitat, que és marca de la casa. Aquest any acabarem amb el desplegament complet a Roses i a la ciutat de Girona, així com també atendrem zones disseminades de les comarques gironines”, comenta Marc Mundó, un dels tres fundadors de Goufone. Fins ara, ha desplegat més de 1.000 km de fibra òptica pròpia a ciutats, municipis i zones disseminades del Gironès, Alt i Baix Empordà. En total, són 125.000 llars que ja poden gaudir dels serveis de fibra òptica, telefonia mòbil, fixa i energia verda que ofereix l’operadora, segons explica l’empresa. Goufone va néixer el 2010 connectant a internet masies i cases d’Osona ubicades en zones disseminades dels nuclis urbans. Actualment compta amb més de noranta treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia