Economia

Lenovo decideix suspendre la seva participació presencial al MWC 2022

La companyia informa que només formarà part del congrés de forma virtual

És la segona gran firma que ha anunciat que no serà físicament al congrés, després de Sony

La companyia xinesa Lenovo ha anunciat aquest dimecres que no assistirà presencialment al Mobile World Congress (MWC) 2022, que se celebra a Barcelona del 28 de febrer al 3 de març.

En un missatge a les xarxes socials, la tecnològica informa que, arran de l’evolució de la pandèmia, només participarà de les activitats del congrés “de forma totalment virtual”.

Aquesta és la segona baixa al MWC d’aquest any. Fa dues setmanes la multinacional japonesa Sony va anunciar que no participarà de forma presencial a l’esdeveniment.

Malgrat aquestes absències, els organitzadors del congrés, GSMA, han subratllat que el MWC 2022 té un “aclaparador suport de la indústria”.

El director general de GSMA, Mats Granryd, va assegurar dilluns que dels més de 1.000 ponents ja programats només “un petit percentatge” realitzarà la seva conferència en format virtual i la gran majoria estaran físicament a Barcelona. També va destacar que més de 1.500 empreses exhibiran els seus productes al saló.

Granryd va assegurar que l’esdeveniment es farà “de forma responsable” i amb les mesures de seguretat adequades. En tot cas, va defensar la necessitat de no posposar l’esdeveniment perquè això generaria més “preocupació” de l’actual. En un món cada vegada més depenent de la tecnologia, esdeveniments com l’MWC són necessaris, va assegurar.

L’MWC no es va celebrar el 2020 a causa del virus i l’edició de l’any passat es va dur a terme a mig gas (amb uns 27.000 assistents, lluny dels 100.000 d’altres anys) i de forma semipresencial.

En l’edició de 2021 l’organització es va encarregar d’efectuar, al costat de Quirón Salut, proves diagnòstiques per a tots els assistents en un moment en el qual encara no s’havia generalitzat la vacunació. En la de 2022 seran els congressistes els qui hauran de certificar mitjançant l’aplicació del congrés estan vacunats o s’han recuperat de la malaltia o tenen amb un test amb resultat negatiu.

Segons les dades facilitades la setmana passada pel Gremi d’Hotels de Barcelona, els establiments de la ciutat ja tenen 10.000 reserves d’habitacions de cara al MWC 2022, deu vegades més que les que tenien per les mateixes dates pel de l’any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia