Economia

Marc Ribas engega un campus de cuina a Vilobí

El xef Marc Ribas, juntament amb el seu equip del campus de cuina Brutal, engega un campus que es farà del 3 al 10 de juliol a la casa de colònies de Vilobí d’Onyar.

El projecte va dirigit a nens i nenes de Catalunya d’entre 8 i 16 anys i té com a objectiu potenciar i donar valor al treball en equip, estimar la cuina, donar a conèixer el producte del territori “i divertir-se”. Se centrarà en l’elaboració de les receptes tradicionals catalanes

El campus té la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés, que s’encarrega de la part del lleure, i de l’escola d’hoteleria Joviat, que, juntament amb Marc Ribas, farà el pla acadèmic. El projecte té el suport de Girona Excel·lent, del Cluster Gourmet Català i de productors.

L’hospital Clínic dona suport al campus posant a la seva disposició el seu departament de nutricionistes perquè les dietes i els menús del dia parteixin d’una base saludable i tots els àpats plantejats siguin nutricionalment equilibrats.

A més, els beneficis que s’obtinguin de la venda de la samarreta oficial del campus es destinaran a la recerca i la investigació dels trastorns alimentaris infantils i juvenils del mateix hospital Clínic.

Les inscripcions al campus Brutal es van obrir divendres i estaran obertes fins que s’esgotin les places.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia