Economia

Alguns retards a l’Aeroport del Prat en el tercer dia de vaga d’Easyjet

L’aturada dels tripulants de cabina de l’aerolínia es repetira els dies 15, 16, 17, 29, 30 i 31 de juliol

Dotze vols han patit retards aquest diumenge d’arribada i sortida de l’aeroport de Barcelona amb motiu del tercer dia de vaga dels tripulants de cabina d’Easyjet, segons ha informat el sindicat USO.

El secretari general d’USO a Easyjet, Miguel Galán, ha denunciat “uns serveis mínims abusius decretats per Transports i traduïts en un 100% per part d’Easyjet” . “La falta d’organització per part de la companyia i la no notificació d’alguns serveis han permès a alguns treballadors exercir el seu dret a vaga”, ha precisat Galán.

La vaga d’Easyjet continuarà els propers dies 15, 16 i 17 de juliol, i 29, 30 i 31 de juliol. En paral·lel, els sindicats de Ryanair van anunciar ahir 12 dies més d’aturades dels tripulants de cabina després de finalitzar les sis jornades de vaga sense avenços ni cap acord amb l’empresa (amb un balanç de 215 vols cancel·lats amb origen i destí Espanya i més de 1.255 vols amb retards). Les noves jornades de vaga a Ryanair seran els dies 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 27 i 28 de juliol als deu aeroports on opera a l’estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia