Economia

CaixaBank concedeix 11.000 milions en finançament a la internacionalització empresarial al primer semestre

El volum està dirigit a petites, mitjanes i grans empreses per afavorir operacions d’importació i exportació

L’entitat és líder en la concessió de crèdits d’importació a l’Estat amb una quota de mercat del 27,4%

CaixaBank ha concedit al primer semestre de l’any un total d’11.000 milions d’euros en finançament destinat a impulsar la internacionalització de les empreses espanyoles. Segons ha detallat l’entitat en un comunicat, aquest volum de nou finançament, dirigit a petites, mitjanes i grans empreses, s’ha destinat, principalment, a finançar operacions “d’importació i exportació”, així com projectes vinculats a l’activitat internacional de les empreses. L’entitat financera ha recalcat la seva posició “lider” en la concessió de crèdits d’importació a Espanya amb una quota de mercat del 27,4%, així com el volum d’avals emesos i rebuts, amb una quota per sobre del 30%.

Tal com destaca CaixaBank, avui disposa de productes i serveis especialitzats per ajudar les empreses a gestionar les seves operacions d’importació i exportació, així com opcions de finançament adaptat i una gamma de solucions que els permeten gestionar les operacions internacionals totalment en línia.

“La presència internacional de CaixaBank es canalitza a través de la seva xarxa de Banca Internacional de sucursals i oficines de representació repartides per tot el món i d’acords de cooperació amb bancs internacionals de primer nivell”, apunta l’entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia