Economia

Els comerciants preveuen a Girona un 5% més de vendes

L’associació de comerciants sorteja xecs regal i tortells de Reis per promoure les compres durant aquesta campanya de Nadal

En algunes botigues la facturació pujarà entre un 10 i 15%

L’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial preveu incrementar les vendes un 5% per la campanya de Nadal. Algunes de les botigues asseguren que la facturació augmentarà entre un 10 i un 15% mentre que d’altres confien a mantenir el mateix volum que l’any passat. La campanya de Nadal és la més forta de l’any per als comerços de proximitat i per això l’associació ha decidit engegar una campanya en què se sortegen xecs regal i tortells de Reis que estan farcits de diners per comprar. El sorteig es farà el 23 de desembre per tal que els clients que hagin obtingut algun dels premis puguin bescanviar els diners abans de Reis. També s’han reprès les activitats infantils amb iglús gegants on els infants trobaran follets contacontes.

L’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, entitat que representa de manera majoritària el petit comerç de la ciutat, ha impulsat aquest any una campanya de Nadal centrada en el premi per compra i en les activitats dirigides als més petits. La campanya, que arrenca amb força aquesta setmana sota el lema Viu el Nadal amb el petit comerç, consisteix en el sorteig de xecs regal i tortells de Reis farcits d’euros per compra.

Pel que fa a les activitats de carrer organitzades, els iglús estaran situats a la plaça Miquel Santaló el 27 de desembre, de 16.30 a 20.30 hores, i al principi de la rambla de la Llibertat el 28 de desembre, amb el mateix horari. Les activitats són gratuïtes i aniran acompanyades de sortejos de xecs regal a través de les xarxes de l’associació de comerciants.

La campanya de Nadal és la més forta de l’any per al comerç de proximitat de Girona. Si bé és cert que el sector, en general, ha donat el tret de sortida amb la diada del Black Friday, que ha pres diferents formes i tipus de promocions, aquest any el comerç associat ha demanat posar l’accent en la campanya de Nadal. Per això, Girona Centre Eix Comercial, d’acord amb el parer general dels associats, ha llançat la campanya de dinamització de la temporada a principis de desembre, un cop passat el Black Friday. A més dels premis en metàl·lic, l’associació de comerciants ha distribuït arbres de Nadal decorats que els establiments han col·locat a la porta de les botigues, i ha complementat la campanya amb altres detalls com ara la carta dels Reis Mags.

LA XIFRA

5
per cent
d’increment de les vendes preveuen els comerciants de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia