Economia

barcelona

La fira audiovisual ISE tanca amb 58.107 assistents de 155 països

Els organitzadors celebren que s’hagi superat el rècord d’assistència de les darreres edicions a Barcelona i Amsterdam

Les empreses catalanes del sector parlen de satisfacció de firmes i visitants

La fira internacional més important de l’audiovisual, l’Integrated Systems Europeu (ISE), tanca portes a Barcelona amb 58.107 visitants provinents de 155 països i un augment de gairebé 20.000 visitants respecte a l’edició de l’any passat. Els organitzadors qualifiquen d’ “extraordinaris” aquests tres dies de mostres i exhibicions però també el Clúster Audiovisual de Catalunya destaca “molta satisfacció” per part de les empreses però també dels visitants.

Des de la direcció general d’ISE s’admet que la mostra “ha superat totes les expectatives” pel rècord de visitants respecte de la primera edició a Barcelona de l’any passat però també de la darrera que va tenir lloc a Amsterdam.

Les empreses catalanes del sector també fan un balanç “espectacular” i diuen que l’assistència de visitants “ha superat totes les expectatives”. El president del Clúster Audiovisual de Catalunya, Miquel Rutllant, explica en declaracions recollides per ACN que “l’audiovisual està creixent d’una forma molt important i aquesta fira ho constata”. Rutllant destaca la producció virtual i els motors dels videojocs per generar escenes en tots els àmbits i, en segon lloc, la “gran evolució” de la realitat virtual. La propera edició està programada a Barcelona entre el 30 de gener i el divendres 2 de febrer del 2024.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia