Economia

Wallbox planteja acomiadar 136 treballadors a Catalunya en el procés per reduir un 15% la massa salarial

La major part dels empleats afectats treballa en algun dels quatre centres que la multinacional té a Barcelona

Ahir, dilluns, van començar les negociacions que s’allargaran un mes

Wallbox planteja acomiadar 136 treballadors a Catalunya. Així, la major part dels empleats afectats per la reducció de personal de l’empresa treballa en algun dels quatre centres que la multinacional té a Barcelona, segons ha pogut saber l’ACN. També hi ha afectats a Madrid i València. Segons els sindicats, en total la multinacional barcelonina vol fer fora 145 treballadors de Wallbox i 11 d’Electromaps a tot l’Estat, empresa que forma part del mateix grup. Es tracta d’un 15% de la massa salarial de la companyia de carregadors elèctrics. Precisament aquest dilluns van començar a negociar la direcció de la companyia i els representants dels treballadors. El procés s’allargarà durant un mes.

La plantilla de Wallbox està formada per uns 1.400 empleats, dels quals un 80% es troben a l’Estat, principalment a la capital catalana. A mitjans de gener la multinacional va anunciar una reducció de despeses operatives i de personal a parts iguals que afectarà un 15% de la massa salarial amb l’objectiu d’estalviar uns 50 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia