Economia

Disney acomiadarà 7.000 treballadors

La companyia anuncia una reducció de costos que afectarà els continguts

The Walt Disney Company ha anunciat l’acomiadament de 7.000 treballadors, prop del 3% de la plantilla, com a part d’un pla de reducció de costos que afectarà els seus continguts. Disney + ha perdut milions de subscriptors que han incrementat les pèrdues.

Així ho ha informat el màxim executiu de l’empresa, Bob Iger, en una trobada amb analistes per comentar els resultats del primer trimestre de l’exercici fiscal, en què ha guanyat 1.279 milions de dòlars, un 16% més interanual.

Els executius de Disney han comunicat els acomiadaments com a part d’un pla de reducció de 5.500 milions de dòlars, dels quals 3.000 milions corresponen a continguts, excloent els de caràcter esportiu. Els altres 2.500 milions d’estalvi corresponen a les despeses en mà d’obra, tecnologia i mercadeig, entre altres.

En els resultats trimestrals publicats, l’empresa ha anunciat una pèrdua de 2,4 milions de subscriptors en el seu servei streaming Disney+ i ha indicat que això comporta pèrdues, encara que no les quantificat.

Iger també ha explicat que la plataforma haurà de patir una “transformació” per a buscar la rendibilitat del seu negoci d’streaming.

D’altra banda, Disney ha anunciat que reestructurarà les seves operacions en tres segments: un de parcs, experiències i productes; un altre d’entreteniment, i un tercer, dedicat al canal ESPN i la plataforma ESPN+.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia