Economia

El nou polígon de Santa Coloma de Farners ja té una empresa activa

El conseller Roger Torrent ha visitat avui les instal·lacions de 3A Pack i dues empreses més del municipi

El polígon industrial del Mas Llorenç, el més nou de Santa Coloma de Farners, ja té una empresa que hi treballa: 3A Pack, del ram de l’embalatge. El conseller d’Empresa i Treball l’ha visitada avui, durant l’estada que ha fet a la capital de la Selva. L’alcalde, Joan Martí, ha remarcat la importància que té la posada en marxa del polígon. “És una realitat en l’àmbit empresarial i en l’àmbit urbanístic es completarà als propers mesos; amb l’arribada de 3A Pack comprovem com tots els esforços dels darrers anys prenen sentit, i confiem que aquesta sigui la primera de moltes més empreses que s’hi instal·lin”, ha manifestat.

Torrent ha visitat també altres empreses significatives de Santa Coloma de Farners: Indústries Pujades per veure el procés de fabricació de material d’hostaleria (forns, paelles, olles, i tota mena de recipients per a cuina) i Palets Martorell, una indústria vinculada al sector primari (fan palets, pèl·let i biomassa).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia