Ajuntament i comerciants de Montgat editen un llibre sobre la vila per donar a conèixer el que s'hi ofereix

L'Ajuntament de Montgat i l'Associació de Comerciants de Montgat han col·laborat en l'elaboració d'un llibre sobre la vila, que s'oferirà als clients que visitin alguns dels establiments associats a aquesta entitat. L'obra, que es titula Montgat, un poble per recordar, és un recull elaborat i de qualitat amb documents i imatges que repassen de manera general alguns aspectes de la vila, com ara la seva història, les seves ofertes d'oci i cultura o algunes recomanacions gastronòmiques. El treball, a més d'un llibre, esdevé una estratègia que vincula institucions, empreses, comerços i consumidors, ja que la finalitat d'aquesta campanya no és cap altra que «apropar l'oferta comercial local als ciutadans de Montgat», tal com assegura el president de l'Associació de Comerciants de Montgat, Marcel Miralles.

La iniciativa, de fet, està dissenyada per implicar la majoria de veïns del poble. Per poder aconseguir un dels 1.500 exemplars del llibre que s'editaran, s'haurà d'omplir una cartilla que contindrà una trentena d'espais perquè siguin segellats pel mateix nombre de comerciants que participen en la campanya. Amb tot, i «conscients» dels temps de crisi actuals, per aconseguir cadascun dels segells el client no haurà de consumir obligatòriament i n'hi haurà prou de visitar els establiments i interessar-se pels productes que s'hi ofereixen. «Que la gent sàpiga què es fa i què es ven a Montgat ja és molt», indicava Miralles. Raons semblants també les comparteix el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montgat, Manel Calaf (ERC), que valora la iniciativa com una «bona manera de dinamitzar el consum i de donar una empenta més als negocis del poble».

Les cartilles –unes 5.000– es repartiran a tots els habitatges del municipi, tot i que també es podran trobar als comerços i serveis participants en la campanya, al centre cívic Les Mallorquines i en una vela instal·lada en el marc de les festes de Sant Jordi a la mateixa plaça Mallorquines. Emplenada la butlleta amb els segells dels establiments, es regalarà el llibre, que des del maig i fins a esgotar existències s'haurà de recollir al centre cívic.

LA FRASE

MARCEL MIRALLES
«Més enllà de comprar, que la gent sàpiga què es ven i què es fabrica a la vila ja és una bona notícia»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA