Economia

Comexi premia els seus millors proveïdors

Tecno-electric Girona, de Vilablareix, entre les empreses reconegudes

Comexi Group, empresa gironina líder mundial en fabricació de maquinària per al sector de l'envàs flexible, va premiar ahir cinc empreses com a millors proveïdors del 2011 en cinc categories diferents: Caldereria-planxa, co-suppliers i fibra de carboni; subministres industrials: mecànics, elèctric i pneumàtics; mecanitzats; i serveis, subcontractats i conjunts muntants. L'empresa, amb seu a Riudellots de la Selva, vol reconèixer amb aquests premis, la qualitat, innovació, treball en equip i servei dels seus proveïdors. Les empreses seleccionades han excel·lit en la qualitat, la creativitat, l'adaptació al canvi, la orientació a la consecució de resultats i la satisfacció final del client.

L'acte d'entrega d'aquests primers premis de Comexi es va celebrar ahir a l'edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Manel Xifra, president del consell d'administració va fer la presentació de l'acte i ell i l'equip directiu van ser els encarregats d'entregar els premis.

El premi als millors proveïdors 2001 van ser per a Pideca SA. Aquesta empresa de Torelló (Osona) es dedica a la planxisteria industrial, va ser creada el 1988 i fa sis anys que treballa per a Comexi. Té una plantilla de 35 treballadors i l'any passat va facturar 4 milions d'euros.

Festo Pneumatics SAU, és una empresa especialitzada en material pneumàtic i automatismes creada el 1925 a Alemanya, que des de 1971 té una seu a l'Hospitalet de Llobregat, on treballen 110 persones. L'any passat va facturar 37 milions d'euros. L'empresa mare, amb 14.600 treballadors, va facturar més de 2.000 milions d'euros. Fa vint-i-dos anys que treballa per a Comexi.

Mecanitzats Mecane SL, amb seu a Cabrera de Mar (Maresme) es dedica a la mecanització. Creada el 1995, fa disset anys que treballa amb Comexi Group, té vuit treballadors i va facturar 900.000 euros.

I la cinquena empresa va ser Tecno-electric Girona SL, de Vilablareix (Gironès), especialitzada en instal·lacions elèctriques i automatització de processos. Es va crear el 1992, té una plantilla de 70 treballadors i factura 7,7 milions euros. Col·labora amb Comexi des dels seus inicis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA
economia

El Govern va fer retirar 1.339 anuncis d’allotjaments turístics il·legals durant el 2023

barcelona
TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI