Economia

Comexi premia els seus millors proveïdors

Tecno-electric Girona, de Vilablareix, entre les empreses reconegudes

Comexi Group, empresa gironina líder mundial en fabricació de maquinària per al sector de l'envàs flexible, va premiar ahir cinc empreses com a millors proveïdors del 2011 en cinc categories diferents: Caldereria-planxa, co-suppliers i fibra de carboni; subministres industrials: mecànics, elèctric i pneumàtics; mecanitzats; i serveis, subcontractats i conjunts muntants. L'empresa, amb seu a Riudellots de la Selva, vol reconèixer amb aquests premis, la qualitat, innovació, treball en equip i servei dels seus proveïdors. Les empreses seleccionades han excel·lit en la qualitat, la creativitat, l'adaptació al canvi, la orientació a la consecució de resultats i la satisfacció final del client.

L'acte d'entrega d'aquests primers premis de Comexi es va celebrar ahir a l'edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Manel Xifra, president del consell d'administració va fer la presentació de l'acte i ell i l'equip directiu van ser els encarregats d'entregar els premis.

El premi als millors proveïdors 2001 van ser per a Pideca SA. Aquesta empresa de Torelló (Osona) es dedica a la planxisteria industrial, va ser creada el 1988 i fa sis anys que treballa per a Comexi. Té una plantilla de 35 treballadors i l'any passat va facturar 4 milions d'euros.

Festo Pneumatics SAU, és una empresa especialitzada en material pneumàtic i automatismes creada el 1925 a Alemanya, que des de 1971 té una seu a l'Hospitalet de Llobregat, on treballen 110 persones. L'any passat va facturar 37 milions d'euros. L'empresa mare, amb 14.600 treballadors, va facturar més de 2.000 milions d'euros. Fa vint-i-dos anys que treballa per a Comexi.

Mecanitzats Mecane SL, amb seu a Cabrera de Mar (Maresme) es dedica a la mecanització. Creada el 1995, fa disset anys que treballa amb Comexi Group, té vuit treballadors i va facturar 900.000 euros.

I la cinquena empresa va ser Tecno-electric Girona SL, de Vilablareix (Gironès), especialitzada en instal·lacions elèctriques i automatització de processos. Es va crear el 1992, té una plantilla de 70 treballadors i factura 7,7 milions euros. Col·labora amb Comexi des dels seus inicis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.