Economia

Vaga indefinida dels treballadors d'EMTE

Els treballadors d'EMTE Service de Constantí fan vaga indefinida des de dilluns passat. Segons la secció sindical de la CGT, el motiu és aturar l'aplicació d'un expedient de modificació substancial de les condicions laborals “amb retallades salarials i socials dràstiques, que afecten més de setanta famílies”. Unes condicions de treball que el delegat de CGT a EMTE, Manuel Vidal, va assegurar que “suposen una rebaixa d'entre 200 i 250 euros per cada treballador”. A més, segons el sindicalista, també es retirarien les pagues extres i les taules salarials.

Els treballadors de la planta de Constantí ja van fer una vaga anterior, que va durar del 29 de juny al 5 de juliol, però en vista del “silenci” de la direcció de l'empresa van decidir que fos amb caràcter indefinit. Cada dos dies es faran assemblees per decidir com ha de continuar la protesta.

Aquesta setmana tenen prevista una concentració davant la Delegació del Govern a Tarragona per lliurar una carta al representant de la Generalitat, Quim Nin. Una de les raons per fer arribar les seves protestes als organismes públics, com ja van fer amb anterioritat davant l'ajuntament de Tarragona, és que l'empresa es dedica al manteniment de diverses empreses i institucions públiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia