Economia

Lloret Turisme tindrà en el web una àrea especialitzada

L'ens de gestió publicoprivada Lloret Turisme ha ampliat el seu web amb una àrea especialitzada per a professionals (http://professionals.lloretdemar.org). El nou espai, que actualment està disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès), a la tardor també es podrà veure en francès.

Segons informa l'Ajuntament, la nova àrea professional va adreçada al sector turístic i a la premsa especialitzada amb l'objectiu de proporcionar, d'una forma àgil i completa, totes aquelles eines i informacions rellevants per a aquests professionals. L'apartat de sector turístic inclou serveis com la descàrrega gratuïta de fotografies i vídeos del banc d'imatges de Lloret Turisme i un apartat d'estadístiques que s'actualitza mensualment, entre d'altres.

A més, aquesta nova plataforma detalla l'estructura i funcionament de Lloret Turisme i els diferents productes turístics. L'any passat el web professional de Lloret Turisme va tenir unes 10.000 visites.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia