Economia

Windoor inaugura el primer simulador d'onades de tot Catalunya

Forma part d'un complex aquàtic que s'ha instal·lat ben bé al costat del Túnel del Vent

Té un pressupost d'un milió d'euros i espera 20.000 visitants

Windoor Túnel del Vent amplia la seva proposta d'activitats lúdiques i ho fa amb l'obertura d'un complex aquàtic que està dirigit als amants de l'adrenalina i el mar. L'espai, que està situat a Empuriabrava, ben bé al costat del Túnel del Vent, ha tingut un pressupost d'un milió d'euros, dóna feina a 20 joves i preveu rebre uns vint mil visitants aquest estiu.

Windoor Wave Club, que és com s'anomena el complex, disposa del primer Flow Rider (simulador d'onades) de Catalunya i un dels pocs que actualment hi ha a l'Estat, una innovadora atracció que recrea les onades del mar per poder practicar el surf “amb completa seguretat”. L'activitat s'adreça a tots els públics i en poden gaudir els nens a partir d'1,10 metres d'alçada.

A més del Flow Rider, els visitants també poden gaudir l'esperit surfista lliscant sobre l'aigua en la Skimpool, una piscina llarga i de grans dimensions que permet combinar dos esports diferents: el surf i el patinatge. També hi poden practicar l'skimboarding, que consisteix a agafar impuls, llançar la planxa i saltar-hi al damunt lliscant per sobre de l'aigua fent tota mena de trucs i salts acrobàtics. Una nova modalitat que es va originar al sud de Califòrnia fa uns setanta anys i que avui dia ja es practica en més de 160 llocs del món. Tal com ha detallat la directora de Windoor, Aida Rico, el projecte segueix la línia empresarial d'oferir esports i activitats lúdiques. “Està pensat per a totes les famílies i per a un públic molt divers. La gent pot venir a fer surf o també sortint de la feina, passar per l'espai, entretenir-se i gaudir de l'ambient”, va dir. En principi, l'espai estarà obert durant tota la temporada d'estiu, cada dia, fins al mes d'octubre, però no es descarta ampliar l'obertura a la resta de l'any. L'horari és de nou del matí a dotze de la nit, però es pot allargar fins a les tres de la matinada. La directora va avançar ahir que el complex continuarà creixent de cara als anys vinents amb tirolines i trampolins. “Estem a la cresta de l'onada, mai millor dit”, va subratllar. L'entrada al complex és gratuïta i només es paga en cas de practicar algunes de les activitats.

LA XIFRA

20
llocs de treball ha generat el nou complex aquàtic, entre els quals hi ha onze instructors.

LA XIFRA

1,10
metres
és l'alçada mínima que s'ha de tenir per poder practicar el simulador d'onades (Flow Rider).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona