Economia

El Gran Sinpa de Media Markt Girona ja té guanyador

Un veí de Lloret de Mar s'emporta més de 20.000 euros en productes d'electrònica de consum de la botiga

Dos minuts per endur-se tots els productes d'electrònica i tecnologia que es vulguin de la botiga Media Markt, empresa líder a l'Estat en la distribució de l'electrònica de consum. Aquest és el funcionament de la campanya del Gran Sinpa que s'ha fet al Media Markt de Girona, en la qual ha resultat escollit un veí de Lloret de Mar de 46 anys, David Solé, d'entre 82.000 clients. Solé va poder “arrasar” la botiga durant dos minuts, al final dels quals va aconseguir endur-se una bona quantitat de productes valorats en 21.107 euros, entre els quals es troben ordinadors Mac, iPhones, televisors, càmeres de fotografia i articles d'informàtica.

En acabar la frenètica carrera, David Solé va assegurar: “Quan em van dir que jo era el guanyador del Gran Sinpa, no m'ho podia creure, tot i que el dia abans que m'ho comuniquessin vaig somiar que Media Markt em trucava.” Solé estava eufòric i molt orgullós de tot el que havia estat capaç d'agafar: “Tenia l'estratègia molt clara i he entrenat de valent: he pogut agafar tot el que tenia pensat.”

Aquesta ha estat la quarta edició del Gran Sinpa, tot i que abans s'anomenava El Client d'Or. La idea de la campanya és que, en dos minuts, l'afortunat guanyador agafi tot el que pugui i s'ho endugui sense pagar. Aquest any la quantitat d'inscripcions ha estat més alta que en edicions anteriors, amb una participació de 82.000 clients.

Media Markt és una empresa fundada a Espanya i a Europa en el sector de la distribució de productes d'electrònica de consum, entreteniment i electrodomèstics. L'èxit de la companyia, integrada en el grup Media-Saturn-Holding GmbH, es basa en un ampli assortiment de productes de les millors marques al preu més baix del mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA