Economia

“L'Art del Bon Gust”

Selecció Regisa celebra el 35è aniversari de la seva fundació amb un acte de reconeixement i mantenint-se com una empresa de referència

La XIX edició de la Llotja de Xarcuteria Regisa reuneix, un any més, els màxims exponents de la cuina i l'enologia nacionals i internacionals

La XIX edició de la Llotja de Xarcuteria Regisa es realitza els dies 13 i 14 de març a les instal·lacions de l'empresa a la nau del polígon industrial de Riudellots de la Selva. Aquesta nova edició coincideix amb la celebració del 35è aniversari de Regisa (www.sregisa.com), motiu pel qual el president de l'empresa, Gerard Vilà Casellas, acompanyat del cofundador de l'empresa Jaume Calm Masó, fa un acte de reconeixement a Jaume Font Estival, ideòleg i impulsor de la Llotja de Regisa, i a Joaquim Nadal Farreras, pel suport continuat al projecte i a les activitats.

Les Jornades Tècniques de Gastronomia de la Llotja de Xarcuteria Regisa van ser pioneres en el seu format i la primera gran manifestació en directe d'un fòrum professional pensat per als xarcuters i carnissers que més tard es va ampliar a cuiners, sommeliers, caps de sala, pastissers i resta de clients vinculats al sector de la cuina i la restauració. En cada edició, la llotja reuneix els màxims exponents de la cuina i l'enologia nacionals i internacionals per fer demostracions, tastos i sessions de cuina en directe que afavoreixen la posada al dia dels professionals, que s'enfronten a un mercat i a uns clients cada cop més exigents. Clients i amics són convidats any rere any perquè coneguin de primera mà els productes i productors d'arreu de l'Estat i d'Europa representats per Regisa i assisteixin a les sessions tècniques programades.

Amb 35 anys d'història, Selecció Regisa continua sent una empresa referent en un sector específic i especialitzat, que cada cop exigeix més experiència, bon servei i la garantia de qualitat dels seus productes.

Des del 1981, que l'actual president, Gerard Vilà, amb un grup de setze fabricants la va fundar amb el nom de Representacions i Exclusives Girona SA, la seva línia de productes exclusius i gamma alta d'embotits, pernils i formatges s'ha anat introduint al mercat a través de carnisseries, xarcuteries i botigues especialitzades de les comarques gironines. Amb el temps es va fer necessària una ampliació i amb aquesta nova aposta es va començar a donar servei a tot el sector de l'hostaleria i la restauració. Seguint amb aquesta línia, sempre vinculada a l'alta gastronomia, va arribar l'aposta per la distribució de productes de pastisseria. Així es va cobrir un altre espai en el mercat professional i en establiments d'aquest sector que també ha evolucionat, amb la seva oferta de productes juntament amb els artesans i d'elaboració pròpia.

L'equip tècnic i humà de Selecció Regisa ha desenvolupat noves tècniques de logística, comercialització i facturació per millorar el seu servei i mantenir-lo amb el perfil personalitzat i d'excel·lent atenció al client. Durant aquests anys, Selecció Regisa ha ajudat a la formació dels professionals i al coneixement dels nous productes que entren al mercat. A la seva aula de cuina es fan periòdicament tallers de manipulació i tast.

Actualment, la selecció de productes cobreix totes les necessitats dels clients, s'obren noves línies de comercialització i s'incorporen complements gastronòmics. La selecció és àmplia: un bon nombre d'embotits d'alta qualitat, moltes referències de vins i caves de gamma alta de diverses DO, una carta pròpia dels millors olis de l'Estat, una alta gamma en productes com ara bacallà, carns de caça i formatges, entre d'altres. També han obert mercat amb els plats preparats i pastes, i disposen de marques exclusives de productes d'elit com ara tòfona, caviar, destil·lats, marisc, ibèrics...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona