Economia

Trobada del Pirineu centrada en la incertesa

La 27a Trobada Empresarial al Pirineu abordarà aquest any la presa de decisions en un context d'incertesa global i local, amb el lema “Decidir en un món incert”. Serà en dues jornades, el 16 i 17 de juny, que se celebraran per novè any consecutiu a la Seu d'Urgell. Els empresaris que impulsen la Trobada han lamentat la incapacitat dels partits estatals per formar govern perquè la situació “no contribueix a generar confiança”. Asseguren que la incertesa política, tant a Catalunya pel procés sobiranista com a l'Estat per la manca de govern, se suma als dubtes sobre l'evolució mundial de l'economia. Per tot plegat, “les expectatives positives que s'havien generat el 2015 a hores d'ara s'han frenat”, segons el president de la Trobada, Vicenç Voltes.

L'altre gran eix temàtic serà l'impacte de les noves tecnologies en l'economia i les empreses. La conferència inaugural la farà divendres 17 de juny el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

La Trobada Empresarial al Pirineu s'ha marcat com a objectiu atraure públic més jove. Per això aquest any entre les novetats destaca la creació d'una quota d'inscripció per a joves d'entre 18 i 35 anys a meitat de preu. Els qui estiguin en aquesta franja d'edat pagaran 400 euros per a la inscripció completa per als dos dies, mentre que la resta n'hauran d'abonar 800.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia