Esports

esports

Mollerussa, seu de la tercera Marxa de la Boira

Conèixer la banqueta del canal d'Urgell i l'espectacularitat del salt del Duran. És un dels al·licients de la tercera edició de la Marxa de la Boira, que tindrà lloc el 15 de gener i a la qual s'esperen unes 700 persones. L'objectiu, segons van explicar ahir els seus organitzadors, Irene Barón i Roger Tutusaus, és promoure turísticament aquest fenomen meteorològic propi de la plana de Lleida.

La marxa tindrà dos recorreguts, el més curt dels quals serà de 10 quilòmetres i consistirà a anar i tornar des de Mollerussa fins al salt del Duran (Vilanova de Bellpuig), on hi haurà un punt d'avituallament. A banda d'això, se n'instal·laran dos més per a la ruta de 22 quilòmetres. El punt de sortida i arribada serà el pavelló firal de la ciutat on, entre altres coses, es podrà degustar una cassola de tros convencional i també, com a novetat, una de vegetariana. La marxa també té un vessant solidari al qual es destina un euro de cada inscripció, que enguany anirà a parar a l'escola Siloé de Mollerussa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia