Esports

Tortosa pren el relleu dels Sports Games a Riga

Per primer cop una delegació catalana participa en els jocs populars

Tortosa i les Terres de l’Ebre recolliran avui el testimoni dels World Sports Games 2019 a Riga. Amb una delegació de 32 esportistes amb marcat accent ebrenc, per primer cop Catalunya participa en aquests jocs de caire amateur, que apleguen fins avui 4.500 participants de 37 països.

Ahir, el CSIT, l’organisme que gestiona i promociona els World Sports Games, va signar amb la Unió de Consells Esportius (UCEC) –en presència de la delegació catalana, encapçalada per l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el president de la UCEC, Jaume Domingo, i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés– el conveni per a la celebració dels jocs esportius del 2019 a la capital del Baix Ebre.

A Letònia, l’organització ha destacat la implicació del govern de la Generalitat, l’Ajuntament, la Unió de Consells Esportius i la resta d’entitats i institucions com a element clau perquè Tortosa i l’Ebre fossin triats com a seu per als jocs del 2019 i com a millor garantia per a una organització reeixida. “La implicació del territori, com ha estat fins ara, continua sent clau per garantir l’èxit d’aquests jocs”, assegura l’alcalde de Tortosa.

“Aquests jocs ens han d’ajudar a reforçar el paper central de l’esport al nostre país. Volem mostrar com l’esport té la capacitat de fer un món millor i més just”, hi afegeix el president de la UCEC.

A més de la capital del Baix Ebre, en els jocs d’aquí a dos anys hi haurà les subseus d’Amposta, Gandesa, Móra d’Ebre, Deltebre i Sant Carles de la Ràpita.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia