3a DIVISIÓ

El Palamós acaba amb vuit i ho té impossible a Manlleu (2-0)

El Palamós només resisteix en la primera part i rep a Manlleu la quarta derrota seguida a fora

L'equip es va ensorrar en la segona part, amb tres expulsats i domini absolut dels osonencs

Quique Yagüe
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
«En la primera part, hem jugat de tu a tu. Sense expulsats la cosa hauria canviat. I fins i tot amb deu l'equip estava bé»
«No hi ha hagut segona part. Amb tres menys, què vols fer? Com pots lluitar amb set jugadors de camp? És un desgast terrible. No es poden treure conclusions de la segona part»
«De la primera part a la segona, el criteri de l'àrbitre ha canviat molt»

Competitiu en la primera part però ensorrat en la segona, el Palamós va sortir de Manlleu derrotat, el mateix signe amb què havia acabat els tres desplaçaments anteriors des que Quique Yagüe seu a la banqueta. La segona meitat es va fer molt dura per als baixempordanesos, que van acabar amb vuit homes i amb cap possibilitat de treure'n res de bo.

El primer període va ser força equilibrat, sense gaire perill. Diego Gómez va estar fi en treure una rematada de Planagumà (17') i va treure una pilota a Maik que el local va reclamar com a penal (37'). L'ocasió més clara dels palamosins va ser un cop de cap d'Hornuss (38').

Un penal clar amb expulsió de Gimeno (48') va començar a desequilibrar el partit. El Manlleu va tenir el camí planer amb la segona expulsió, de Tarrés, i va començar a fabricar perill. Amb una mica més d'encert, els osonencs haurien pogut golejar amb contundència. Però, tot i que van acabar jugant amb tres més –Salvanyà va veure la segona groga per una entrada a Romero–, només va poder fer un segon gol; una gran jugada de Venzal que Planagumà va culminar. L'última ocasió va ser també de l'exdavanter del Palamós, que va enviar una centrada-xut al travesser.

MANLLEU
2
PALAMÓS
0
MANLLEU:
Tato, Masoliver, Archi, Raül Calvo, David Andreu, Gely (Venzal, 75'), Romero, Maik, Juan Carlos (Granell, 79'), Remo (Alexis, 46') i Planagumà.
PALAMÓS:
Diego, Siscu, Charcos, Gimeno, Tarrés, Salvanyà, Joel Murcia (Álvaro, 75'), Marc Vila, Diego, Jaume (Marc Pujol, 64') i Hornuss (Quintanilla, 85').
GOLS:
1-0 (48') Juan Carlos, de penal. 2-0 (83') Planagumà.
ÀRBITRE:
Duran Peidró.
T.G.:
David Andreu, Gely, Maik i Romero, dels locals, i Marc Vila, dels visitants.
T.V.:
per dues grogues a Gimeno (47'), Tarrés (67') i Salvanyà (74'), del Palamós.

Expulsat per anar a buscar la pilota

L'expulsió més estrambòtica va ser la d'Enric Tarrés. El jugador del Palamós va pujar a la graderia a buscar una pilota, perquè veia que els aficionats del Manlleu d'aquella zona no la tornaven i no volia perdre més temps. Quan va tornar a la gespa amb la pilota, l'àrbitre va amonestar-lo. Tarrés ja havia vist una targeta groga i va haver de deixar el camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.