Les semifinals del circuit Bancaixa comencen al trinquet blau de Genovés

El trio de Benidorm de Genovés II, Salva i Nacho s'enfrontarà al representatiu de Vila-real amb Núñez, Félix i Santi

Les semifinals del Circuit Bancaixa comencen divendres 19 de febrer en el trinquet de Genovés amb la disputa de la primera confrontació de l'eliminatòria que enfronta als equips representatius de Benidorm (Genovés II, Salva i Nacho) i Vila-real (Núñez, Félix i Santi).

La segona partida d'esta semifinal es jugarà dimecres que ve 24 a Guadassuar i la tercera, si fóra necessària, es portaria a terme a Benissa el dissabte 27.

La semifinal que enfrontarà al trio de Massamagrell (Soro III, Solaz i Hèctor II) contra el representatiu d'Alcàsser (Pedro, Javi i Tino) completarà la seua primera partida el proper dissabte en el Trinquet Pelayo de València.

La segona partida d'esta eliminatòria es jugarà a Bellreguard el divendres 26 mentre que si fóra necessari un tercer duel el mateix es portaria a terme a Benidorm el dimarts dia 1 de març.

D'altra banda, ja estan configurades les dates i les seus de les tres partides de la final. La lluita pel títol començarà a Genovés el divendres 3 de març; la segona partida es jugarà en Pelayo el diumenge dia 14 de març mentre que la tercera està programada a Llíria el diumenge següent dia 21. Esta última confrontació solament es completaria en el cas que els dos finalistes empaten a una victòria.

En altre ordre de coses, el campió individual, Álvaro, reapareixerà el dissabte a Benissa després de romandre més d'un mes inactiu per lesió. Qui no podrà estar en la partida de Benissa és Dani, que s'ha lesionat. Demà es coneixerà l'abast de la dolència del mitger de Benavites.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.