Esports

Primera cursa Ganxotrail, diumenge, a Sant Feliu

El Centre Excursionista Montclar, de Sant Feliu, engega aquest cap de setmana una nova cursa de muntanya al municipi, la Ganxotrail, aquest diumenge, 13 de gener, amb sortida i arribada del pavelló de la Corxera. Amb el tret de sortida a les 9 del matí, caldrà completar un recorregut de 15,6 quilòmetres circular dins de la zona PEIN del massís de l’Ardenya, amb 672 metres de desnivell acumulat i majoritàriament per corriols senyalitzats.

Des de l’organització, anunciaven ahir que ja han exhaurit el límit de 400 inscrits, després d’haver ampliat en dues ocasions el límit de la inscripció. A més de la modalitat de cursa, també han obert la porta a participants que vulguin completar l’itinerari fent marxa, a ritme més tranquil, de manera que el termini d’arribada s’allargarà fins a les 14 h. El trajecte transcorre per alguns dels llocs més emblemàtics de l’Ardenya, i pretén, a més de fomentar la pràctica de l’esport, la descoberta o nova visita als paratges que amaga el massís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia